MINI VISION NEXT 100.

 

Modul inventiv de a gândi se află chiar în ADN-ul MINI. Dar dacă am putea descoperi ceva şi mai extraordinar? Cum ar fi dacă modelele MINI viitoare ar oferi o experienţă unică şi personalizată, plus drept comun de proprietate? Pentru a-ţi da un indiciu referitor la aceste posibilităţi, ne-am imaginat cum ar arăta viitorul mobilităţii.

 
 

AL MEU, ÎN FORMĂ DIGITALĂ.

 

Într-un viitor în care un singur automobil MINI poate servi mai multor conducători auto, o generaţie nouă de tehnologii permite automobilului să arate exact aşa cum îţi doreşti şi să te facă să te simţi de parcă ai fi unicul proprietar. Anumite părţi ale suprafeţelor exterioare se transformă în aşa fel încât să se potrivească preferinţelor personale, iar automobilul te întâmpină cu un fascicul luminos personalizat atunci când te apropii de el. Cooperizer este un instrument circular transparent cu o nuanţă discretă. Acesta este situat în centrul automobilului şi reprezintă inima şi creierul conceptului MINI VISION NEXT 100 - comunică efectiv cu tine, conducătorul auto, prin schimbări dinamice de culoare.

 
 

DESCOPERĂ SERVICIUL INTELIGENT DE FOLOSIRE ÎN COMUN A AUTOMOBILELOR.

 

În timp, MINI VISION NEXT 100 se adaptează comportamentului tău şi poate anticipa preferinţele tale, îţi sugerează locuri noi şi minunate unde să te întâlneşti cu prietenii, plus rute care te vor inspira şi pe care le vei adora. Funcţia "inspire me" (trad. "inspiră-mă") a Cooperizer îţi oferă de asemenea ocazia de a descoperi modul personal de condus al unei alte persoane, de la prieteni, familie şi celebrităţi, până la vizionari creativi. Între călătorii, acest automobil vizionar va conduce în mod autonom către un punct de service. Acolo va fi curăţat şi încărcat, iar apoi va pleca spre un alt conducător auto care are nevoie de el.

 
 

GO-KART URBAN.

 

MINI VISION NEXT 100 aduce un omagiu designului MINI caracteristic, prin poziţionarea roţilor în colţurile exterioare ale automobilului şi prin uşurinţa maximă în manevrare şi sentimentul general special pe care îl oferă. Automobilul are parte frontală transparentă uimitoare, care îţi oferă sentimentul de libertate şi de viteză. Designul permite informaţiilor să fie proiectate în raza vizuală a conducătorului auto, ceea ce se traduce printr-o experienţă de condus chiar mai dinamică. Cooperizer controlează starea de spirit a modulului de condus: poate oferi un mod de plimbare lină şi relaxantă sau un mod sport, care garantează o experienţă plină de adrenalină.